En till bara…

Kom på en grej…!

I och med att sista finalmatchen i AHL spelades för en dryg vecka sedan och Christopher Nilhstorp ”äntligen” blev klar med sin säsong (AHL/ Cadler Cup mästare) blev också samtliga SHL klubbar officiellt klara med sina målvaktsbesättningar. Växjö kunde ju inte gå ut med det innan Torpet hade spelat klart säsongen, annars var ju det allmänt känt, men ej bekräftat från Växjö. Hur som helst…

Några intressanta byten mellan klubbar och återkomster i SHL! Fyra utländska målvakter. Samtidigt som detta är klart är det också klart vilka som inte ska spela i SHL kommande säsong.

Johan ”Honken” Holmqvist, Andreas Andersson och Christian Engstrand står utan klubb. Jocke Lundström som förra säsongen spelade i KHL/ Finska ligan har inte heller gjort klart med något nytt målvaktsjobb. Bara för att ägna en tanke åt våra målvakter på yttersta eliten. Appropå KHL så stannar Henrik Karlsson i ligan men byter till Jokerit, Johan Backlund är också kvar men nu i Bratislava och slutligen Tre Kronors VM brons målvakt Anders Nilsson lämnar NHL för Kazan i KHL. Samtliga målvakter som spelar i europa är tillgängliga för spel i Tre Kronor under säsongen!

Tillbaka till boken nu…!

Lämna en kommentar