VM Guld!

VMguld

VM Guld! Det känns härligt att skriva det för det framkallar minnen som är ganska nära i tiden. Vi gjorde det som ingen annan nation har lyckats med sedan 1986. Vunnit VM på hemmaplan! Och hur härligt är inte det! Hyllningar från Globen publiken – jag ville inte gå av isen! Bara njuta av stunden! Firandet i omklädningsrummet. På hotellet i samband med middagen. En sen kväll med mycket skratt, glädje och samhörighet. Dagen efter med att möta kungafamiljen på slottet. Alla fans i Kungsträdgården, sådant man drömt om! Så mycket intryck att ta in, sådan glädje och stolthet. Sen hem till familjen, äntligen! Varit borta sedan den 2 april med undantag för några dagar.

Jag har varit med som ledare i tre VM finaler tidigare. JVM 2007 i Pardubice (Tjeckien) förlust i sudden mot Canada. Jhonas Enroth i kassen. Året efter spelade vi också final i Ottawa (Canada) även här förlust mot Canada, nu med Jacob Markström i kassen. Dags igen 2011 i A-VM, Bratislava (Slovakien) final mot Finland, förlust med Viktor Fasth i målet. Men i år vann vi den viktiga kvartsfinalen mot Canada, på straffar och semifinalen mot Finland… Men fjärde gången gillt får det numera heta… Sån känsla att stå på blålinjen där glädjen är obeskrivlig!

Åkte hem på måndagen, iväg igen fredag morgon. SHI Juniorcamp i Rimbo. Och helgen därefter MV3 kursen som jag och Thomas Magnusson kör, sista kursen på stegen för våra målvaktsinstruktörer. Därefter blir det lite lugnare och planering inför nästa säsong och sommarens camper står på programmet.

Hoppas du hittat vår MålvaktsPod på http://www.hockeyakademin.se och/ eller itunes. Den har vi spelat in varje vecka sedan i februari! Avsnitt 16 är uppe nu!

Hoppas vi ses på SHI´s sommarcamper/ SHI League i sommar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s