Skärpning!

Nu har jag fått skäll… helt befogad och det handlade om att jag inte har skrivit något på bloggen på länge! Kul att få sånt ”skäll” för då vet jag ju att någon läser de inlägg jag skriver i alla fall!

Vad händer… sedan sist då jag var med Tre Kronor i Oslo, har vi varit i Vitryssland, i Örebro/ Nyköping, i Tjeckien och står ikväll inför kvartsfinal i VM mot just Tjeckien. Naturligtvis skulle det finnas jättemycket kul att skriva och det finns en del i huvudet som ska in på bloggen så småningom…

Dagen började med frukost, coacherna åkte till Globen, snackade lite om Tjeckien som vi gick igenom redan i går kväll. Matchvärmning, nio utespelare och tre målvakter (innespelare…!?) Körde extra med Enroth och Nihlstorp. Pratade med Aftonbladets Emil Karlsson och påpekade att väldigt många journalister ville prata med Fasth efter Rysslandsmatchen, men ingen var intresserade när han passerade alla journalister efter två raka nollor… Karlsson sa att han skämdes över det…:) Tillbaka till hotellet och lunch, lite jobb medan jag såg Canada bli utslagna av Slovakien… hör Rönnqvist prata målvaktsspel nu och… ja, eller vad han nu menar. Dax för nästa kvartsfinal Norge-Ryssland. En typisk matchdag med andra ord.

Vill du få en inblick ”bakom kullisserna” ska du kika på Oddset Inside´s facebooksida och Tre Kronors facebooksida. Jag har spelat in några snack med spelare i vårt lag och du kan också hitta en rundtur med Pudding i omklädningsrummet.

Nästa inlägg kommer snart… och handlar mer om målvaktsspel igen! Så ikväll, på med gul tröja och hejja högljutt!

Annonser

En reaktion på ”Skärpning!

  1. Välkommen tillbaka herr Ladhe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s